MinTassun muut palvelut

Lisätietoja kaikista alla olevista palveluista saat lähettämällä minulle sähköpostia minna.aschan@gmail.com

Koiran kotihierontakurssit

Järjestän halukkaille koiranomistajilla koiran kotihierontakursseja – kurssit voivat olla yksityiskursseja tai pienryhmille suunnattuja. Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Kurssi koostuu teoriaosuudesta (kesto n.2,5 h) sekä käytännön osuudesta, joka suoritetaan aina erikseen jokaisen osallistujan kanssa joko MinTassulassa tai osallistujan kotona heidän koiralleen (kesto n. 1- 1½ h). Käytäntö on siis aina eri päivänä kuin teoriaosuus.

Lenkitykset

MinTassu hoitaa myös tarvittaessa koirasi lenkitykset Kirkkonummella sopimuksen mukaan – hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Ulkoilutuksia teen aikatauluni sallimissa rajoissa.

Koiranhoito

Otan yksittäisiä koiria myös hoitooni silloin tällöin, mutta varsinaista koirahoitolatoimintaa ei minulla ole. Koska kotonani on kaksi narttukoiraa, niin hoidokkien on tultava niiden kanssa toimeen eli tutustuminen kotiini ja koiriini on aina pakollista ennen hoitojaksoa. Merkkaavien uroskoirien toivon käyttävän urosvyötä sisätiloissa. Hoitojakson hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 

MinTassu tarjoaa myös koirien lenkitystä, hoitoapua ja kotihierontakursseja.

 

Jaa muillekin!